Privátní fólie pro domácnosti, firmy i instituce

10.1.2024

Pocit soukromí v nejrůznějších situacích je hodnota, jejíž důležitost nám často dochází až ve chvíli, kdy se nám nedostává. A to se v dnešní době, kdy skleněné prvky často dominují celému interiéru, může stát snadněji, než byste čekali. 

Každý má sice hranice toho, co všechno je ochoten sdílet s ostatními, postavené jinde — jsou ale situace, ve kterých si přeje mít trochu soukromí snad každý. A právě privátní fólie na sklo jsou skvělým způsobem, jak to zařídit i ve skleněném interiéru, aniž byste přišli o jeho hlavní výhody.

Privátní fólie v domácnostech

V soukromých domech i bytech najdou privátní fólie nejčastěji uplatnění v koupelnách nebo na toaletách. Používají se zde přitom nejen na okna a světlíky, ale i na veškeré ostatní prosklené plochy. Oblíbeným efektem je například aplikace pruhu privátní fólie na střední část skla u sprchového koutu. Využití privátních fólií se ale zdaleka neomezuje jen na hygienické zázemí: máte-li okna v přízemí, orientovaná do rušné ulice nebo směrem k nezdravě zvědavým sousedům, oceníte neprůhledné okenní fólie i v jiných místnostech.

Fólii přitom není nutné aplikovat na celou plochu skla v okně — často stačí zneprůhlednit pouze spodní část, případně ozvláštnit jednolitou plochu fólie dekorativními vyřezanými tvary (což vám na vaše přání rádi zajistíme).

Privátní fólie v komerčním sektoru

Vůbec nejčastěji aplikujeme privátní fólie v kancelářích a sídlech firem. Jedná se zejména o prosklené kanceláře nebo jednací místnosti, kde zvyšují komfort zaměstnanců, kteří si pak nepřipadají jako vystavení ve výkladní skříni. Benefitem navíc je potom fakt, že do privátních fólií umíme vyřezat například logo nebo slogan, takže zároveň nenápadně podtrhnou firemní identitu a mohou sloužit i jako promo.

Vedle kanceláří využívají privátní fólie s oblibou rovněž kosmetické a masážní salony, wellness centra, kavárny, restaurace, ale i banky nebo pojišťovny.

V každé firmě se navíc najdou dveře, vedoucí do místnosti, jejíž obsah není prakticky možné udržovat srovnaný do esteticky přívětivé formy. Pokud se navíc jedná o dveře skleněné, vytváří pohled skrz ně nelichotivou vadu na kráse celé provozovny — i tento problém ovšem privátní fólie hravě vyřeší.

Privátní fólie ve veřejném sektoru

Mléčně bílá fólie s efektem pískovaného skla najde své uplatnění rovněž ve zdravotnických zařízeních, ordinacích praktických lékařů i stomatologů nebo na úřadech.

Zpět na přehled

Napište si o nabídku!