Privátní fólie na sklo vám zajistí soukromí

18.5.2022

V soukromých i komerčních interiérech existují místa, kde chcete mít zajištěn přístup denního světla, ale zároveň byste tam rádi měli trochu soukromí. Řeč je například o stěnách prosklených kanceláří či jednacích místností, oknech do koupelny, nebo prosklených soukromých balkónech.

Právě zde lze výborně využít privátní, neprůhledné fólie na sklo. Designově se privátní fólie vyrábí v nespočtu různých provedení: vybírat lze z mnoha barevných odstínů a k dispozici jsou i fólie zrcadlové, které fungují zároveň jako protisluneční a ochrání tak váš interiér před přehříváním. Mezi zákazníky však jednoznačně vítězí bílá mléčná fólie na sklo, která zajistí stejný efekt jako pískování skla.

Praktické i ozdobné

Privátní fólie na sklo jsou neprůhledné, ale průsvitné. To znamená, že brání ve výhledu dovnitř i ven, ale stále propouští velkou část světla. Výsledek je podobný mléčnému nebo pískovanému sklu, ovšem za zlomek jejich ceny.

Matnou fólii na sklo lze nařezat do různých tvarů a vytvářet tak zajímavé dekorativní prvky soukromých i komerčních interiérů.

Mléčná fólie na okno do koupelny vám umožní dopřát si v klidu sprchu či koupel, bez obav z toho, jestli vás náhodou někdo nepozoruje.

Hlavní výhody privátních fólií

Privátní fólie na sklo mají samozřejmě mnohem širší využití, než jen v kanceláři nebo doma. Často se aplikují například ve zdravotnických zařízeních, v bankách nebo na úřadech, v kosmetických a masážních salonech, ale i v kavárnách či restauracích.

Zpět na přehled

Napište si o nabídku!