Hlavní výhody bezpečnostních fólií

20.10.2021

Ať už jde o váš dům, nebo o vaše podnikání, je jen přirozené, když se je snažíte v maximální možné míře zabezpečit. Každý prvek navíc se přitom počítá. Kromě patentního zámku a případné instalace alarmu tedy stojí za zvážení i aplikace bezpečnostní fólie. Ta vám navzdory nízkým pořizovacím nákladům přinese hned několik výhod.

Ochrana před úrazem

Rozbitému sklu se občas nejde vyhnout — zvlášť pokud máte doma malé děti (a míč). Stát se to ovšem může i dospělým. Vzniklé střepy pak představují obrovské nebezpečí nepříjemného úrazu.

Pokud ale máte na skle bezpečnostní fólii, nejenom že se sníží riziko jeho rozbití, ale i v případě, že se tak stane, nemusíte se bát střepů: ty totiž zůstanou pěkně pohromadě, bezpečně přilnuté k fólii.

Ochrana proti vloupání

Velká část bytových zlodějů si pro svůj vstup do budovy vybírá okno v přízemí, případně prosklené dveře. Znamená to pro ně nejrychlejší cestu dovnitř a následně i ven.

Okna i dveře s bezpečnostní fólií však rozhodně není tak snadné rozbít, a to ani těžkými předměty. A i v případě, že by se to nezvaným návštěvníkům povedlo, zůstává sklo držet pohromadě, nalepené na fólii. To zloděje ve většině případů přiměje se poohlédnout po snazší kořisti.

Další výhody bezpečnostní fólie

Kromě toho, že pomáhají chránit zdraví vás, vaší rodiny i váš majetek dovedou bezpečnostní fólie zabránit i náhodnému rozbití oken — například kameny.

Jelikož bezpečnostní fólie blokují 98 % ultrafialového záření, fungují navíc jako ochrana vašeho interiéru před blednutím barev.

Zpět na přehled

Napište si o nabídku!